Εξαιρετικά Προϊόντα
Ποιότητα
Η βελτιστοποίηση της ποιότητας είναι καθημερινή προτεραιότητα στην επιχείρησή μας. Από το σχεδιασμό, την επεξεργασία, την κατασκευή και την εφαρμογή, στις πωλήσεις και το service, η ΥΑΛΟΣ πάντα στοχεύει στη βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών της.
Ασφάλεια
Έχουμε μια μακροχρόνια δέσμευση να αναπτύσσουμε και να εφαρμόζουμε καινοτομίες, ώστε οι εφαρμογές των προϊόντων μας να είναι πλήρως ασφαλείς για τους πελάτες μας και τις οικογένειές τους ή τους δικούς τους πελάτες.
• “Πράσινη” συνείδηση
Η στρατηγική βιωσιμότητας της ΥΑΛΟΣ πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα από την ελαχιστοποίηση της ενέργειας που καταναλώνεται. Από τη βέλτιστη χρήση νερού έως τα δικαιώματα των εργαζομένων, η βιωσιμότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιχείρησής μας.
Έξυπνες Λύσεις
Η καινοτομία αποτελεί τον πυρήνα της εταιρίας μας. Διαρκώς επενδύουμε σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που φέρνουν επανάσταση στο χώρο του διακοσμητικού γυαλιού, των ενεργειακών υαλοπινάκων και νέων εφαρμογών στο χώρο του τζαμιού για την επιχείρηση αλλά και για το σπίτι.

Επιχειρηματικότητα σε Γερά Θεμέλια
Το τζάμι έχει εφαρμογή από τον ιδιώτη που θέλει να εξοικονομήσει ενέργεια στο σπίτι του, έως τον επαγγελματία που θέλει να κάνει το χώρο του ξεχωριστό. Αυτή η ποικιλομορφία του αντικειμένου μας, θέτει τα θεμέλια της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας.
Για να καλύψουμε τη ζήτηση αλλά και να παρακολουθήσουμε τις νέες τάσεις, έχει γίνει, και συνεχίζει να πραγματοποιείται, μια μεγάλη προσπάθεια εμπλουτισμού των μηχανημάτων με νέα καινοτόμα, αύξησης του ανθρώπινου δυναμικού με νέα, καταξιωμένα άτομα σε καινούργιες ειδικότητες, και επέκτασης των δραστηριοτήτων μας σε καινούργιους τομείς της εφαρμογής τζαμιών.
Μεγαλώνουμε χωρίς να παραβλέπουμε την κερδοφορία της επιχείρησης, παραμένοντας έτσι μια πλήρως υγιής επιχείρηση παρά τις αντιξοότητες της εποχής στη χώρα μας.

Για έναν Καλύτερο Κόσμο
Η δουλειά μας δεν σταματάει στα προϊόντα μας και την εφαρμογή τους. Ένα πολύ βασικό κομμάτι του DNA της ΥΑΛΟΣ είναι το “βοήθησε το περιβάλλον για να σε βοηθήσει”. Προσπαθούμε να λύσουμε προκλήσεις που απασχολούν τον πλανήτη μας, οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την οικονομική ανάπτυξη, την εξοικονόμηση ενέργειας και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Αυτός ο σκοπός εξυπηρετείται με 2 τρόπους, από τον τρόπο λειτουργίας του εργοστασίου μας αλλά και από τα προϊόντα που παράγουμε.


Τρόπος Λειτουργίας
- Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη για το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης με το πρότυπο DIN EN ISO 14001:2004.
- Το 100% της ενέργειας που καταναλώνουμε είναι ηλεκτρική ενέργεια οπότε δεν εκπέμπουμε άμεσα ρύπους CO2.
- Έχουμε εγκαταστήσει μετρητές ενέργειας σε όλα μας τα μηχανήματα και γραφεία για να παρακολουθούμε και να βελτιστοποιήσουμε την κατανάλωση ενέργειας.
- Έχουμε μειώσει δραστικά την κατανάλωση νερού για τις επεξεργασίες μας, χρησιμοποιώντας προϊόντα που βοηθούν στην ψύξη των μηχανημάτων.
- Έχουμε περιορίσει στο ελάχιστο τα απορρίμματα γυαλιού και των παραγώγων εκμεταλλευόμενοι με έξυπνους τρόπους τη «φύρα».
- Χρησιμοποιούμε οικολογικά χρώματα για τους χρωματισμούς των τζαμιών.
- Ανακυκλώνουμε τα μελάνια της ψηφιακής εκτύπωσης και της γραμματειακής υποστήριξης.
- Διαθέτουμε ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ κάδους ανακύκλωσης για όλα τα ανακυκλώσιμα προϊόντα.


Προϊόντα
Ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής μας αποτελούν οι ενεργειακοί υαλοπίνακες σε μονή, διπλή και –πιο σπάνια- τριπλή διάταξη. Σε συνδυασμό με την πλήρωση του διάκενου με ευγενές αέριο (Argon), παίζουν καθοριστικό ρόλο στη θερμομόνωση του σπιτιού αλλά και του επαγγελματικού χώρου, μειώνοντας αντίστοιχα τις ανάγκες για θέρμανση τους χειμερινούς μήνες και ψύξη τους καλοκαιρινούς.

Back to top
Back to top